Како отворити Payoneer рачун? Вероватно сте себи поставили ово питање ако сте одлучили да искористите предности које ова компанија пружа својим корисницима. Вероватно већ знате да је Payoneer онлајн платформа која пружа онлајн рачун са којим можете лако да шаљете или примате новац на мрежи. Сваким отварањем новог рачуна, сваки корисник добија бесплатну платну картицу са којом може да обавља трансакције преко банкомата или било ког терминала у маркетима, бутицима итд. Payoneer рачун је корисна алатка ако нешто радите на мрежи и ако морате да будете плаћени од стране компаније у иностранству. Са овим рачуном можете на једноставан начин доћи до зарађеног новца без проласка кроз сложене филтере банкарских система.

Да бисте могли да отворите Payoneer рачун, потребни су вам подаци са постојећег банковног рачуна који већ користите (може бити из Србије или из иностране банке). Потребни подаци су SWIFT и IBAN код, који треба да добијете директно у банци. Једноставно затражите те податке и они ће вам бити доступни.

Па хајде да научимо како да отворимо Payoneer рачун!

Како Отворити Payoneer Рачун На Једноставан Начин

Прво приступите Payoneer онлајн сајту кликом на дугме испод (ако се пријавите директно са дугмета испод, добићете бонус од 25 долара током коришћења рачуна)!

Кликом на дугме изнад видећете екран:

Како Отворити Payoneer Рачун

Кликните на „SIGN UP AND EARN $25*”!

Kako Otvoriti Payoneer Racun

Изаберите једну од неколико понуђених опција! Да ли планирате да користите свој Payoneer рачун као Freelancer, онлајн продавац, придружени продавац, цимер (или слично) или појединац. Наша препорука је да изаберете Freelancer or SMB. Са том врстом налога можете испунити све своје захтеве за онлајн трансакције који би вам могли бити потребни у будућности.

Payoneer Racun

Изаберите једну од понуђених опција датих на слици испод (у вези са шта тачно планирате да користите рачун. Притисните дугме “Register”.

Payoneer Рачун

Личне Податке

Унесите своје личне податке, име, презиме, е-маил адресу и датум рођења (важно је да унесете е-маил адресу коју планирате да користите у будућности, јер са е-маил адресом можете контролисати било коју промене које се могу десити у будућности, као што је пример губитка и захтевање нове лозинке).

Лични Подаци Payoneer картице

Након што унесете све податке, кликните на дугме Next!

На следећој страници треба да унесете детаље ваше адресе становања (морате да користите тачну адресу јер ће вам овде бити послата Паионеер картица), поштански број и број телефона. Након што унесете број телефона, притисните SEND код да бисте примили код на телефон. Код ћете унети у последње поље (на дну странице), потврђујући да заиста поседујете тај број телефона. Након што унесете све ове податке, поново притисните дугме Next на дну.

У следећем прозору унесите своју лозинку (морате је поновити два пута). Изаберите сигурносно питање и одговарајући одговор. Онда изаберите земљу. Изаберите коју врсту документа ћете користити за верификацију идентитета (можете изабрати личну карту, возачку дозволу или пасош). На крају унесите серијски број документа који сте изабрали и кликните на дугме Next.

Payoneer Sign Up

На крају, унесите валуту коју желите да користите на свом новом Payoneer рачун и банку са којом желите да га повежете. Потребно је да напишете тачан назив банке и детаље SWIFT и IBAN кода које треба да добијете од своје банке или их можете видети у својој онлајн апликацији (ако користите такву услугу од банке).

Otvoriti Payoneer Racun

Након што унесете све податке, изаберите два минијатурна прозора који потврђују да се слажете са Payoneer-овим правилима и притисните дугме SUBMIT.

Submit

Payoneer Картица

Чим попуните захтев, на екрану ће се појавити обавештење да је захтев за отварање Payoneer рачун успешно послат, као и упутства за касније. У већини случајева у писму са којим ћете добити прву Payoneer картицу налази се шифра коју морате да унесете у свој рачун како бисте верификовали адресу становања, са којом Payoneer картица постаје активна.

Payoneer Kartica

Можете поставити сопствени ПИН на свом онлајн профилу који сте креирали користећи упутства која ће вам бити послата заједно са вашом првом Payoneer картицом. Да ли сте научили како отворити Payoneer рачун? Ако имате било каквих проблема, слободно коментаришите испод и ми ћемо покушати да вам помогнемо!

 

Tags: , , , ,